ACTIVITEITEN

Must visits

MUST VISITS

Verblijven aan zee, dat is wandelen met een zeebries in de haren, fietsen, citytrippen, culinair genieten of gewoon zalig nietsdoen op een terrasje. En dan logeren in Clos Normand First Floor in Nieuwpoort. Dat is pas herbronnen. Of je nu van rust houdt, sportfanaat bent, of stadsmus… hier is het te doen.

Zon, zee, strand

Met de voetjes in zee, een gocart huren, een ijsje eten op de dijk, fietsen langs de haven, op verkenning in de duinen… in Nieuwpoort is het goed vertoeven voor jong en oud. En zonnebaden, dat kan in de zomer aan onze eigen strandcabine.

Lees meer

Fietsen en wandelen

Wandel-, fiets- en mountainbikefanaten kunnen rond Nieuwpoort volop hun hart ophalen. Volg eens een historische fietsroute, verken het mooie landschap op je mountainbike of geniet van het Wandelnetwerk Westkust.

Lees meer

Shoppen

Psst… wist je dat Clos Normand First Floor omringd is door een heleboel gezellige boetiekjes die ook op zondag open zijn? Shoppen kan hier dus alle dagen! Of neem de tram en ga winkelen in Oostduinkerke, Koksijde of Oostende.

Lees meer

Citytrippen

Stadjes verkennen aan zee? Cultuur opsnuiven? Altijd gezellig! Vanuit Nieuwpoort kan je alle kanten uit. Wat dacht je van Oostende, Koksijde, De Panne, Knokke, Brugge, of zelfs Ieper of Veurne?

Lees meer

Food & Drinks

Een lekker aperitief in de hand, de Noordzee op je bord, een overheerlijke lunch of diner? Aan hippe en verfijnde culinaire hotspots geen gebrek. Enkele favorietjes…

Your home @ Nieuwpoort

Westfront

Het bezoekerscentrum Westfront aan het Koning Albert I-monument in Nieuwpoort vertelt het boeiende verhaal van de onderwaterzetting van de IJzervlakte tijdens WO I. De oorlog aan zee, ontdek het hier.

Lees meer

Natuurreservaat

De IJzermonding in Nieuwpoort is een unicum in België. Het zoete water van de IJzer vermengt er zich met het zilte zeewater wat zorgt voor een biotoop voor planten en dieren. Je kan er te voet naartoe, of via de gratis veerdienst.

Lees meer

Bootje varen

Dagelijkse havenrondvaarten in de IJzermonding tijdens de vakantie, een IJzertocht naar Diksmuide, thema-cruises, boottochten met gids, avontuurlijke wateractiviteiten… in Nieuwpoort valt er heel wat te beleven op het water.

Lees meer

Kinderboerderij

Kinderboerderij De Lenspolder is zeker een bezoekje waard. Op een speelse manier leer je er alles over het leven op een boerderij. Het hele jaar door kan je hier deelnemen aan informatieve sessies over natuur en dier.

Lees meer
CLOS NORMAND FIRST FLOOR

KLAAR
OM TE
GENIETEN?

Boek je verblijf aan zee