ACTIVITEITEN

Must visits

MUST VISITS

Verblijven aan zee, dat is wandelen met een zeebries in de haren, fietsen, citytrippen, culinair genieten of gewoon zalig nietsdoen op een terrasje. En dan logeren in Clos Normand First Floor in Nieuwpoort. Dat is pas herbronnen. Of je nu van rust houdt, sportfanaat bent, of stadsmus… hier is het te doen.

Zon, zee, strand

Met de voetjes in zee, een gocart huren, een ijsje eten op de dijk, fietsen langs de haven, op verkenning in de duinen… in Nieuwpoort is het goed vertoeven voor jong en oud. En zonnebaden, dat kan in de zomer aan onze eigen strandcabine.

Fietsen en wandelen

Wandel-, fiets- en mountainbikefanaten kunnen rond Nieuwpoort volop hun hart ophalen. Volg eens een historische fietsroute, verken het mooie landschap op je mountainbike of geniet van het Wandelnetwerk Westkust.

Shoppen

Psst… wist je dat Clos Normand First Floor omringd is door een heleboel gezellige boetiekjes die ook op zondag open zijn? Shoppen kan hier dus alle dagen! Of neem de tram en ga winkelen in Oostduinkerke, Koksijde of Oostende.

Citytrippen

Stadjes verkennen aan zee? Cultuur opsnuiven? Altijd gezellig! Vanuit Nieuwpoort kan je alle kanten uit. Wat dacht je van Oostende, Koksijde, De Panne, Knokke, Brugge, of zelfs Ieper of Veurne?

Food & Drinks

Een lekker aperitief in de hand, de Noordzee op je bord, een overheerlijke lunch of diner? Aan hippe en verfijnde culinaire hotspots geen gebrek. Enkele favorietjes…

Your home @ Nieuwpoort

Westfront

Het bezoekerscentrum Westfront aan het Koning Albert I-monument in Nieuwpoort vertelt het boeiende verhaal van de onderwaterzetting van de IJzervlakte tijdens WO I. De oorlog aan zee, ontdek het hier.

Natuurreservaat

De IJzermonding in Nieuwpoort is een unicum in België. Het zoete water van de IJzer vermengt er zich met het zilte zeewater wat zorgt voor een biotoop voor planten en dieren. Je kan er te voet naartoe, of via de gratis veerdienst.

Bootje varen

Dagelijkse havenrondvaarten in de IJzermonding tijdens de vakantie, een IJzertocht naar Diksmuide, thema-cruises, boottochten met gids, avontuurlijke wateractiviteiten… in Nieuwpoort valt er heel wat te beleven op het water.

Kinderboerderij

Kinderboerderij De Lenspolder is zeker een bezoekje waard. Op een speelse manier leer je er alles over het leven op een boerderij. Het hele jaar door kan je hier deelnemen aan informatieve sessies over natuur en dier.

CLOS NORMAND FIRST FLOOR

KLAAR
OM TE
GENIETEN?